Inloggen

Account aanmaken

Na het aanmaken van je account kun je jouw betaling en bevestiging van het avontuur volgen. Achteraf kan je jouw avontuur hier beoordelen.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Land*
* Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze Algemene voorwaardenen ons Privacybeleid.
Voordat we verder kunnen gaan vragen we je om akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Heb je al een account?

Inloggen

Inloggen

Account aanmaken

Na het aanmaken van je account kun je jouw betaling en bevestiging van het avontuur volgen. Achteraf kan je jouw avontuur hier beoordelen.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Land*
* Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze Algemene voorwaardenen ons Privacybeleid.
Voordat we verder kunnen gaan vragen we je om akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Heb je al een account?

Inloggen

Back to Basic Box

0
Verzonden vanaf 3 augustus
Vanaf€75
Box geschikt voor max: 4 avonturiers
* Vul alle velden in om te kunnen boeken.

Avontuur boeken

Box onthouden

Adding item to wishlist requires an account

790

Back to Basic Box

0
 • 2 Dagen
 • Avonturiers: 1-4
 • 1 Overnachting
 • Comfort : Basic (Tent & slaapzak)

Echt helemaal op jezelf zijn aangewezen en genieten van de Nederlandse natuur doe je met de Back to Basic box. Je neemt je eigen materiaal mee zoals je tentje, slaapspullen en brander (of je huurt deze bij ons). Met deze volbepakte rugzak ga jij op pad in een van de mooie natuurgebieden dat ons land rijk is. Overnachten doe je op een bijzondere locatie, en niet op een volle camping met animatie en zwembad. Juist lekker de natuur in en wie weet voer je wel een leuk gesprek met de locals uit deze gebieden.

In de Box vind je ook verschillende kaarten die jou iets leren over de natuur en de omgeving of ze laten je bijvoorbeeld iets proeven. Ook zijn er ter inspiratie opdrachten die jouw dag nog leuker kunnen maken. Wat dat allemaal is blijft natuurlijk nog een verrassing!

Met het Back to Basic box kan jij ervaren hoe het is om weer even helemaal terug te gaan naar de basis en alle luxe achter te laten. Natuurlijk bieden we met onze Box allerlei mogelijkheden om jouw avontuur onvergetelijk te maken!

Locatie

Ergens in Nederland

Inbegrepen

 • Een avontuurlijke tocht van twee dagen door de de natuur ergens in Nederland
 • Een avontuurlijke activiteit waarmee je door de natuur beweegt
 • Een overnachting op een plek in de natuur met je eigen tent
 • Inspiratie kaarten om jouw weekend nog avontuurlijker te maken
 • Materiaal wat van pas komt tijdens jouw avontuur
 • Een lekkere snack voor tijdens je avontuur

Zelf te verzorgen

 • Wandelkleding en schoenen
 • Een rugzak en tent (bij ons te huren)
 • Eten voor beide dagen
 • Vervoer naar de startlocatie

Te huren of te bestellen bij het afreknen

 • Gevriesdroogde maaltijd (vlees, vis of vegan)
 • Gasbrandertje en pannenset
 • Tent voor 2 personen
 • Slaapmatjes en slaapzakken
Hoe werkt het?

Adventure in a Box is heel simpel en leuk!

 • Voor de Back to Basic Adventure Box kies jij twee dagen waarop je het avontuur wilt beleven
 • Binnen 2 dagen ontvang je een bevestiging van jouw geplande avontuur
 • Binnen 1 week verzenden wij een Box met alle ingrediënten om jouw avontuur te beginnen
 • Wanneer je spullen bij ons hebt gehuurd zul je deze ook in dezelfde week ontvangen
 • In de Box vind je de informatie om jouw avontuur te kunnen ondernemen. De informatie is opgedeeld in verschillende enveloppen. Je kan er voor kiezen om deze meteen te openen, maar het is natuurlijk veel leuker om deze gedurende je avontuur te volgen aan de hand van de aanwijzingen op de kaart
 • In de Box vind je ook een aantal hulpmiddelen die bij kunnen dragen aan jouw avontuur. Wat dat is blijft natuurlijk een verrassing!
 • Op de geplande dag van je avontuur kan jij dus aan de slag en je laten leiden door de inhoud van onze Box. Een leuk avontuurlijk weekend zonder erover na te denken is wat jouw een geslaagde dag zal bezorgen!
Foto's
Veelgestelde vragen

Voor hoeveel personen is de Box

De Back to Basic Adventure Box is voor maximaal vier personen. Je ontvangt uiteindelijk één Box met daarin de items en opdrachten die je met een tot en met vier personen uit kunt voeren.

Waar vinden de avonturen plaats?

De avonturen kunnen in heel Nederland plaatsvinden. In de Box vind je de informatie over de locatie waar jouw avontuur plaats gaat vinden. Het is verstandig om minimaal een dag voorafgaand aan het avontuur te lezen waar je avontuur gaat starten. Als je op de dag van het avontuur om 9 uur kunt vertrekken (met een auto) heb je altijd tijd genoeg voor jouw avontuur.

Hoe kom ik op de locatie van het avontuur

De meeste natuurgebieden zijn het gemakkelijkst te bereiken met eigen vervoer, zeker als de locatie van het avontuur wat verder weg is van je eigen woonplaats. Mocht je gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan raden we je aan de locatie van het avontuur al te bekijken zodra je de Box ontvangt en de reis naar het gebied voor te bereiden.

Wat als ik al een keer op een locatie van het avontuur ben geweest

Het is natuurlijk mogelijk dat je al een keer in een bepaald natuurgebied bent geweest, maar de Adventure in a Box is meer dan dat! Op een avontuurlijke wijze loodsen wij je door het natuurgebied en we proberen jouw dag nog avontuurlijker te maken met de verschillende ingrediënten uit de box. We kunnen je dus verzekeren dat je het avontuur nog niet eerder op deze manier hebt beleefd! 

Wat als ik nog niet over alle spullen beschik voor dit avontuur?

Beschik je nog niet over bijvoorbeeld een rugzak, tent, slaapzak of matje? Geen probleem. Bij het boeken van deze tocht kun je ervoor kiezen om materiaal bij ons te huren voor jouw tocht. Zo heb je geen blijvende kosten en kun je tocht het avontuur beleven!

Kan ik dit avontuur annuleren of verplaatsen als het weer tegenzit?

Bij avontuur horen alle weersomstandigheden! weersomstandigheden zijn daarom geen geldige reden om je avontuur te annuleren. Omdat wij samenwerken met verschillende partners is verplaatsen ook niet altijd mogelijk. Voor annuleringen en wijzigingen geldt dat je minimaal een week voorafgaand aan het avontuur contact op moet nemen. We kunnen dan het avontuur op een andere dag plannen of de kosten voor de activiteiten en overnachting terugbetalen.

Hoe lang ben ik onderweg?

Afhankelijk van je tempo, navigatieskills en pauzes moet je rekenen op ongeveer 5 tot 6 uur. De ene dag zal wat intensiever zijn dan de andere dag. Het is fijn als je een geoefende wandelaar bent en 15 kilometer eenvoudig kan lopen met volle bepakking.

Als je met kinderen op pad bent passen we de lengte wat aan, het is wel fijn als je kinderen gewend zijn om te wandelen en houdt rekening met ongeveer 10 kilometer.

Mijn vraag staat hier niet tussen?

Kijk ook nog even op de pagina veelgestelde vragen. Hier geven we ook meer informatie over het bestelproces. Mocht je daar jouw vraag niet terugvinden, neem dan vooral even contact met ons op!

Tijdelijk langere levertijd: verzonden vanaf 3 augustus