Inloggen

Account aanmaken

Na het aanmaken van je account kun je jouw betaling en bevestiging van het avontuur volgen. Achteraf kan je jouw avontuur hier beoordelen.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Land*
* Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze Algemene voorwaardenen ons Privacybeleid.
Voordat we verder kunnen gaan vragen we je om akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Heb je al een account?

Inloggen

Inloggen

Account aanmaken

Na het aanmaken van je account kun je jouw betaling en bevestiging van het avontuur volgen. Achteraf kan je jouw avontuur hier beoordelen.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Land*
* Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze Algemene voorwaardenen ons Privacybeleid.
Voordat we verder kunnen gaan vragen we je om akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Heb je al een account?

Inloggen

Trekkers Box

0
Gesloten in de winterperiode
Vanaf€95
Box geschikt voor max: 4 avonturiers
* Vul alle velden in om te kunnen boeken.

Avontuur boeken

Box onthouden

Adding item to wishlist requires an account

1889

Trekkers Box

0
 • 2 Dagen
 • Aantal avonturiers: 1-4
 • 1 Overnachting
 • Comfort: Trekkershut

Kamperen zonder sjouwen, dat klinkt relaxed toch!? Met de Deluxe box van Adventure in a box ga jij op pad in de Nederlanse natuur en geniet je volop van het outdoor leven. 2 dagen dompel jij je onder in de mooie gebieden die ons land rijk is, en je overnacht op een trekkershut die al voor je klaar staat. Dat kan zijn in een vorm van een tipi, boomhut, pipo wagen, houten hut of totaal iets anders. Wat je zeker weet, is dat jij niet zelf je tent mee hoeft te sjouwen.

In de Box vind je verschillende ingrediënten die van pas komen bij jouw avontuur. Zo vind je kaarten die jou iets leren over de natuur en de omgeving, handige materialen voor jouw avontuur en inspirerende opdrachten om jouw dag nog leuker te maken. Wat dat allemaal is blijft natuurlijk nog wel even een verrassing! 

 

Locatie

Ergens in Nederland

Inbegrepen

 • Een avontuurlijke tocht van twee dagen door de natuur ergens in Nederland
 • Een avontuurlijke activiteit waarmee je door de natuur beweegt
 • Een overnachting op een leuke locatie in een fijn bed
 • Inspiratie kaarten om jouw weekend nog avontuurlijker te maken
 • Goodies die van pas komen tijdens jouw avontuur
 • Een lekkere snack voor tijdens je avontuur

Zelf te verzorgen

 • Goede kleding voor een weekend buiten in de natuur
 • Eten voor beide dagen (ook bij te bestellen bij het afrekenen)
 • Vervoer naar de startlocatie

Handig om mee te nemen

 • Camera
 • Warme drank
 • Een avontuurlijke instelling
Hoe werkt het?

Adventure in a Box is heel simpel en leuk!

 • Voor de Deluxe Box kies jij twee dagen waarop je het avontuur wilt beleven
 • Binnen 2 dagen ontvang je een bevestiging van jouw geplande avontuur
 • Binnen 1 week ontvang jij een Box met alle ingrediënten om jouw avontuur te beginnen
 • In de Box vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw ontdekkingstocht. De informatie is opgedeeld in verschillende enveloppen. Je kan er voor kiezen om deze meteen te openen, maar het is natuurlijk veel leuker om deze gedurende je avontuur te volgen aan de hand van de aanwijzingen op de kaart
 • In de Box vind je ook een aantal goodies die bij kunnen dragen aan jouw avontuur. Wat dat is blijft natuurlijk een verrassing!
 • Op de geplande dag van je avontuur kan jij dus aan de slag en je laten leiden door de inhoud van onze Box. Een leuk avontuurlijk weekend zonder erover na te denken is wat jou een blijvende herinnering zal bezorgen!
Foto's
Veelgestelde vragen

Voor hoeveel personen is de Box?

De Deluxe Box is voor maximaal vier personen. Je ontvangt uiteindelijk één Box met daarin de items en opdrachten die je uit kunt voeren.

Waar vinden de avonturen plaats?

De avonturen kunnen in heel Nederland plaatsvinden. In de Box vind je de informatie over de locatie waar jouw avontuur plaats gaat vinden. Het is verstandig om minimaal een dag voorafgaand aan het avontuur te lezen waar je avontuur gaat starten. Als je op de dag van het avontuur om 9 uur kunt vertrekken (met een auto) heb je altijd tijd genoeg voor jouw avontuur.

Hoe kom ik op de locatie van het avontuur?

De meeste natuurgebieden zijn het gemakkelijkst te bereiken met eigen vervoer, zeker als de locatie van het avontuur wat verder weg is van je eigen woonplaats. Mocht je gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan raden we je aan de locatie van het avontuur al te bekijken zodra je de Box ontvangt en de reis naar het gebied voor te bereiden.

Wat als ik al een keer op een locatie van het avontuur ben geweest?

Het is natuurlijk mogelijk dat je al een keer in een bepaald natuurgebied bent geweest, maar de Adventure in a Box is meer dan dat! Op een avontuurlijke wijze loodsen wij je door het natuurgebied en we proberen jouw dag nog avontuurlijker te maken met de verschillende ingrediënten uit de box. We kunnen je dus verzekeren dat je het avontuur nog niet eerder op deze manier hebt beleefd! 

Kan ik dit avontuur annuleren of verplaatsen als het weer tegenzit?

Bij avontuur horen alle weersomstandigheden! weersomstandigheden zijn daarom geen geldige reden om je avontuur te annuleren. Omdat wij samenwerken met verschillende partners is verplaatsen ook niet altijd mogelijk. Voor annuleringen en wijzigingen geldt dat je minimaal twee weken voorafgaand aan het avontuur contact op moet nemen. We kunnen dan het avontuur op een andere dag plannen of de kosten voor de activiteiten en overnachting terugbetalen.

Ivm corona hanteren we aparte regelingen, neem altijd contact op als er sprake is van een besmetting of quarantaine verplichting.

Hoe lang ben ik onderweg?

Afhankelijk van je tempo, navigatieskills en pauzes moet je rekenen op ongeveer 4 tot 6 uur. De ene dag zal wat intensiever zijn dan de andere dag. Het is fijn als je een geoefende wandelaar bent en 15 kilometer eenvoudig kan lopen.