Inloggen

Account aanmaken

Na het aanmaken van je account kun je jouw betaling en bevestiging van het avontuur volgen. Achteraf kan je jouw avontuur hier beoordelen.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Land*
* Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze Algemene voorwaardenen ons Privacybeleid.
Voordat we verder kunnen gaan vragen we je om akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Heb je al een account?

Inloggen

Inloggen

Account aanmaken

Na het aanmaken van je account kun je jouw betaling en bevestiging van het avontuur volgen. Achteraf kan je jouw avontuur hier beoordelen.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Land*
* Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze Algemene voorwaardenen ons Privacybeleid.
Voordat we verder kunnen gaan vragen we je om akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Heb je al een account?

Inloggen

Herfstbox

0
Uitverkocht!
Prijs€49
Gaan er jonge avonturiers mee? (t/m 12jr)*
* Vul alle velden in om te kunnen boeken.

Avontuur boeken

Box onthouden

Adding item to wishlist requires an account

1299

Herfstbox

0

Beleef de herfst met een verrassingsavontuur!

 • 1 Dag
 • Aantal avonturiers: zelf te bepalen, advies max 5 personen

Herfstgeuren, Herfstkleuren. Noten rapen en avonturen verzamelen!

Met de Adventure Herfstbox maak jij een dag lang kennis met de mooie natuur van de Nederlandse herfst. Je ontvangt van ons een Herfstbox met daarin alle ingrediënten en kiest zelf het mooiste moment om dit te beleven!

In de Herfstbox vind je alle informatie voor het avontuur dat wij voor je hebben ontwikkeld. Daarnaast vind je in de Box verschillende kaarten die jou iets leren over de natuur, iets laten proeven of aansporen tot een leuke opdracht. Wat dat allemaal is blijft natuurlijk nog een verrassing!

Het fijne aan de Herfstbox  is dat jij deze zelf in kan plannen op een voor jouw geschikte dag. Een mooie zonsondergang op de planning of juist die frisse ochtendmist, jij kiest jouw moment.

Locatie

Ergens in Nederland

Wanneer

Wanneer jij wilt, maar in ieder geval in het mooie herfstseizoen!

Inbegrepen

 • Een voorbereide avontuurlijke tocht door de natuur ergens in Nederland in de herfst
 • Inspiratie kaarten om jouw dag avontuurlijker te maken
 • Iets lekkers voor tijdens je avontuur

Zelf te verzorgen

 • Wandelkleding en schoenen
 • Eten voor onderweg
 • Vervoer naar de startlocatie
 • (warm) water of iets anders te drinken

Leuk om mee te nemen

 • Camera
 • Verrekijker
 • Een avontuurlijke instelling!
Hoe werkt het?

Adventure in a Box is heel simpel en leuk!

 • Voor de Adventure in a Day bestel jij een avontuur dat je zelf in kunt plannen
 • Binnen 1 week verzenden wij een Box met alle ingrediënten om jouw avontuur te beginnen
 • In de doos vind je de informatie om jouw avontuur te kunnen ondernemen. De informatie is opgedeeld in verschillende enveloppen. Je kan er voor kiezen om deze meteen te openen, maar het is natuurlijk veel leuker om deze gedurende je avontuur te volgen aan de hand van de aanwijzingen op de kaart
 • In de doos vind je ook een aantal hulpmiddelen die bij kunnen dragen aan jouw avontuur. Wat dat is blijft natuurlijk een verrassing!
 • Zonder je verder druk te maken kan jij dus aan de slag met jouw avontuur en je laten leiden door de inhoud van onze Box. Een leuk avontuur zonder erover na te denken is wat jouw een geslaagde dag zal bezorgen! 
Foto's
Veelgestelde vragen

Voor hoeveel personen is de Box?

De Adventure in a Day Box kun je met meerdere personen uitvoeren. De items en opdrachten in de box zijn gericht op maximaal vier personen, maar je kan natuurlijk meerdere vrienden of familieleden meenemen op jouw avontuur!

Waar vinden de avonturen plaats?

De avonturen kunnen in heel Nederland plaatsvinden. In de Box vind je de informatie over de locatie waar jouw avontuur plaats gaat vinden. Het is verstandig om minimaal een dag voorafgaand aan het avontuur te lezen waar je avontuur gaat starten. Als je op de dag van het avontuur om 9 uur kunt vertrekken (met een auto) heb je altijd tijd genoeg voor jouw avontuur.

Voor de Herfstbox geldt dat het kan lonen om ook een keer vroeger op te staan! Zo maak jij de mooie eerste zonnestralen mee die een (soms mistig) bos een magisch effect geven.

Hoe kom ik op de locatie van het avontuur?

De meeste natuurgebieden zijn het gemakkelijkst te bereiken met eigen vervoer, zeker als de locatie van het avontuur wat verder weg is van je eigen woonplaats. Mocht je gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan raden we je aan de locatie van het avontuur al te bekijken zodra je de Box ontvangt en de reis naar het gebied voor te bereiden.

Wat als ik al een keer op een locatie van het avontuur ben geweest?

Het is natuurlijk mogelijk dat je al een keer in een bepaald natuurgebied bent geweest, maar de Adventure in a Box is meer dan dat! Op een avontuurlijke wijze loodsen wij je door het natuurgebied en we proberen jouw dag nog avontuurlijker te maken met de verschillende ingrediënten uit de box. We kunnen je dus verzekeren dat je het avontuur nog niet eerder op deze manier hebt beleefd! 

Hoe lang ben ik onderweg?

Afhankelijk van je tempo, navigatieskills en pauzes moet je rekenen op ongeveer 5 tot 6 uur. Het is fijn als je een geoefende wandelaar bent en 15 kilometer eenvoudig kan lopen.

Als je met kinderen op pad bent passen we de lengte wat aan, het is wel fijn als je kinderen gewend zijn om te wandelen en houdt rekening met ongeveer 10 kilometer.