Pop-up tweedaagse

0
Prijs
Prijs€195
Deze Box is nog niet beschikbaar.

Avontuur boeken

Box onthouden

Adding item to wishlist requires an account

637

Pop-up tweedaagse

0
 • 2 Dagen
 • Avonturiers: 1-2
 • 1 Overnachting
 • Comfort : Gemiddeld (hutje met off-grid voorzieningen)

Echt helemaal op jezelf zijn aangewezen en genieten van de Nederlandse natuur doe je met dit tweedagse pop-up avontuur. Je neemt zelf een slaapzak en eten mee, en wij verzorgen de rest. Een lekker kampvuurtje? Is geregeld! Fijne koffie in de ochtend? Check! Overnachten doe je op een bijzondere locatie, midden in de natuur. ‘S ochtends word je wakker met gefluit van de vogels, of als je geluk hebt met een langslopend hertje.

In de Box vind je ook verschillende kaarten die jou iets leren over de natuur en de omgeving of ze laten je bijvoorbeeld iets proeven. Ook zijn er ter inspiratie opdrachten die jouw dag nog leuker kunnen maken. Wat dat allemaal is blijft natuurlijk nog een verrassing!

Op de locatie is geen douche aanwezig, maar wel een droogtoilet. Ook staan er potten en pannen om je maaltijd mee te maken. Voor vuur wordt ook gezorgd, alleen moet je hem wel zelf aanmaken. Geniet van een kampvuur en pak er een goed boek bij. Want ook dat is geregeld.

Met dit pop-up avontuur box kan jij ervaren hoe het is om je heerlijk terug te trekken in de natuur, met nog een beetje luxe. Het beste van twee werelden dus. 

Locatie

Zuid Holland

Inbegrepen

 • Een avontuurlijke tocht van twee dagen door de de natuur en polder
 • Verschillende routes die je kan lopen, tussen de 5 en 15 kilometer
 • Een overnachting in een off grid tiny house, midden in de natuur
 • Inspiratie kaarten om jouw weekend nog avontuurlijker te maken
 • Materiaal wat van pas komt tijdens jouw avontuur
 • Een lekkere snack voor tijdens je avontuur

Zelf te verzorgen

 • Wandelkleding en schoenen
 • Een rugzak (30-40 liter aangeraden)
 • Een slaapzak en slaapspullen
 • Eten voor beide dagen
 • Vervoer naar de startlocatie

Te huren of te bestellen bij het afreknen

 • Gevriesdroogde maaltijd (vlees, vis of vegan)
 • Slaapzakken
Hoe werkt het?

Adventure in a Box is heel simpel en leuk!

 • Voor dit pop-up avontuur kies jij de twee dagen waarop je het avontuur wilt beleven
 • Binnen 3 werkdagen ontvang je een bevestiging van jouw geplande avontuur
 • 4-5 dagen voor vertrekt ontvang jij de Box met alle ingrediënten om jouw avontuur te beginnen
 • Wanneer je spullen bij ons hebt gehuurd zul je deze ook in dezelfde week ontvangen
 • In de Box vind je de informatie om jouw avontuur te kunnen ondernemen. De informatie is opgedeeld in verschillende kaartjes. Je kan er voor kiezen om deze meteen te openen, maar het is natuurlijk veel leuker om deze gedurende je avontuur te volgen aan de hand van de aanwijzingen op de kaart
 • In de Box vind je ook een aantal hulpmiddelen die bij kunnen dragen aan jouw avontuur. Wat dat is blijft natuurlijk een verrassing!
 • Op de geplande dag van je avontuur kan jij dus aan de slag en je laten leiden door de inhoud van onze Box. Een leuk avontuurlijk weekend zonder alle voorbereiding is wat jouw een geslaagd avontuur zal bezorgen!
Foto's
Veelgestelde vragen

Voor hoeveel personen is de Box

De Back to Basic Adventure Box is in principe voor twee personen, maar het is ook mogelijk om met nog twee kinderen op pad te gaan.

Waar vinden de avonturen plaats?

De avonturen vinden plaats in Zuid-Holland. Midden in de Nederlandse polder ligt een mooi stuk bos, en is dat bos ligt een hut verscholen. Daar ga jij overnachten. In de Box vind je de informatie over de exacte locatie waar jouw avontuur plaats gaat vinden. Het is verstandig om minimaal een dag voorafgaand aan het avontuur te lezen waar je avontuur gaat starten. Als je op de dag van het avontuur om 9 uur kunt vertrekken (met een auto) heb je altijd tijd genoeg voor jouw avontuur.

Hoe kom ik op de locatie van het avontuur

Omdat de locatie verder in de natuur gelegen is, raden wij aan om met de auto te gaan. Mocht je gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan raden we je aan de locatie van het avontuur al te bekijken zodra je de Box ontvangt en de reis naar het gebied voor te bereiden.

Wat als ik al een keer op een locatie van het avontuur ben geweest

Het is natuurlijk mogelijk dat je al een keer in een bepaald natuurgebied bent geweest, maar de Adventure in a Box is meer dan dat! Op een avontuurlijke wijze loodsen wij je door het natuurgebied en we proberen jouw dag nog avontuurlijker te maken met de verschillende ingrediënten uit de box. We kunnen je dus verzekeren dat je het avontuur nog niet eerder op deze manier hebt beleefd! 

Wat als ik nog niet over alle spullen beschik voor dit avontuur?

Beschik je nog niet over bijvoorbeeld een rugzak, slaapzak of avontuurlijke maaltijden? Geen probleem. Bij het boeken van deze tocht kun je ervoor kiezen om materiaal bij ons te huren voor jouw tocht. Zo heb je geen blijvende kosten en kun je tocht het avontuur beleven!

Kan ik dit avontuur annuleren of verplaatsen als het weer tegenzit?

Bij avontuur horen alle weersomstandigheden! Weersomstandigheden zijn daarom geen geldige reden om je avontuur te annuleren. Omdat wij samenwerken met verschillende partners is verplaatsen ook niet altijd mogelijk. Voor annuleringen en wijzigingen geldt dat je minimaal een week voorafgaand aan het avontuur contact op moet nemen. We kunnen dan het avontuur op een andere dag plannen of de kosten voor de activiteiten en overnachting terugbetalen.

Hoe lang ben ik onderweg?

Dat kies je helemaal zelf! Er zijn meerdere routes mogelijk naar de slaapplek. Jij kiest dus of je voor een kortere of langere route gaat. De routes zijn tussen de 5 en 15 kilometer.

Mogen er honden mee op dit avontuur?

Ja er mogen zeker honden mee. Op de locatie is het toegestaan om met 1 hond te overnachten. Let wel op dat je dan niet alle routes kan lopen. Sommige routes bevatten namelijk delen waar honden verboden zijn. De kortste route kan je wel lopen. Is dat geen probleem? Dan is ook jouw viervoeter welkom op dit avontuur.

Mijn vraag staat hier niet tussen?

Kijk ook nog even op de pagina veelgestelde vragen. Hier geven we ook meer informatie over het bestelproces. Mocht je daar jouw vraag niet terugvinden, neem dan vooral even contact met ons op!