Avonturen Testers gezocht!

Word een van onze avonturen testers

Een avontuur testen voor
Adventure in a Box

De avonturen die wij samenstellen voor onze klanten worden vooraf getest om zoveel mogelijk avontuur te kunnen garanderen. Ben jij avontuurlijk ingesteld en wil jij voor Adventure in a Box op pad om te avonturen te testen die wij ontwikkeld hebben? Neem dan contact via onderstaand formulier en wie weet ben jij binnenkort een van onze officiële Adventure in a Box Avonturentesters.

Wat ga je als Avonturen Tester doen?

Wij sturen jou op pad naar een locatie van een van onze samengestelde avonturen. Dit kan een avontuur van een dag zijn, een avontuur waarmee je met je tent op stap gaat of een avontuur met overnachting op een mooie locatie in de natuur. Onderweg test jij of onze aanwijzingen tijdens de avonturen kloppen en waar de verbeterpunten zitten. Daarnaast verken je het gebied en draag je zelf leuke ideeën aan waarmee we het avontuur nog meer kunnen verrijken. Jij gaat dus lekker op avontuur en tegelijkertijd helpt jouw feedback om onze klanten een nog leuker avontuur te laten beleven! 

Wat verwachten we nog meer van je?

Naast het testen van het avontuur vragen we je ook om ons mee te nemen op jouw avontuur. Je deelt jouw avontuur, de activiteiten van Adventure in a Box en natuur die je tegenkomt via jouw social media kanalen en die van Adventure in a Box. Daarbij maak je mooie sfeerfoto’s van jouw avontuur zodat we onze toekomstige avonturiers nog beter kunnen laten zien welke ingrediënten Adventure in a Box zo geweldig maken!

Nog steeds enthousiast?

Geef je op als Avonturen Tester!