Zo werkt het

STAP 1: Kies je box

Kies de Adventure box die jij uit wilt pakken. Met onze 3 Adventure boxen hebben wij voor ieder moment en ieder smaak een avontuur beschikbaar. Bekijk onze boxen hieronder. Voor de tweedaagse Adventure boxen kies je alvast de datum waarop je het avontuur aan wil gaan.

Adventure in a Day

Met de Adventure in a Day box kun jij op elk gewenst moment het avontuur aan. We bieden je een dagavontuur dat je zelf kunt plannen en waarmee je op een leuke en speelse manier een mooi natuurgebied verkent.

Herfstbox

Met de Herfstbox staat opgaan in de herfst centraal. Je gaat op avontuur in de herfst en geniet van wat deze periode te bieden heeft voor het zien, proeven en voelen. Dit dagavontuur kun jezelf plannen en met behulp van onze inspiratiekaartjes en goodies beleef jij de herfst optimaal!

Cosy Campfire box

De Cosy Campfire Box is gevuld met ingrediënten om van jouw kampvuur een echt avontuur te maken. Met behulp van onze inspriatiekaarten leren we je meer over kampvuren en de natuur om je heen. We laten je iets proeven en uitproberen en zorgen er daarnaast voor dat je vooral een gezellig avond rondom een kampvuur beleeft. 

STAP 2: Selecteer je benodigdheden

Voor onze tweedaagse avonturen kun je verschillende materialen gebruiken. Sommige heb je wellicht zelf al en andere materialen kun je eventueel van ons huren. Ook kun je hier gelijk jouw avontuurlijke maar kwalitatieve maaltijd selecteren. Je selecteert ze na het kiezen van een box.

Wandel uitrusting

Goed voorbereid op avontuur gaan zorgt er voor dat jij tijdens het avontuur maar 1 ding hoeft te doen, genieten van de omgeving en de route. Zorg daarom voor een goede wandeluitrusting. Wij zorgen voor de paklijst zodat je precies weet wat je nodig hebt.

Alles uit de box

In de box vind je verschillende ingrediënten die je helpen met het beleven van het avontuur. Kijk goed in de instructies en de voorbereidingenkaart zodat je niets uit de box vergeet mee te nemen.

Avontuurlijk eten

Tijdens het avontuur zorgen wij voor een lekker snack en jij zorgt voor de maaltijd. Misschien vind je het wel leuk om hier ook alvast een avontuur van te maken? Als het maar lekker is, want dat maakt het avontuur alleen maar leuker.

STAP 3: Nu zijn wij aan de beurt!

Wij gaan nu voor je aan de slag met het samenstellen van jouw avontuur. binnen twee dagen ontvang jij de bevestiging van jouw aangevraagde Adventure Box. Binnen een week wordt de box naar je verzonden met daarin alle benodigde ingrediënten voor een heerlijk avontuur!

STAP 4: Ontdek het avontuur met onze box

In onze box vind je alle ingrediënten en informatie om jouw avontuur te kunnen starten. Door middel van verschillende kaarten leggen wij je uit waar het avontuur plaats gaat vinden en wat je daar gaat doen. Het leukste is natuurlijk om dit zo lang mogelijk een verrassing voor jezelf te houden.

Wij wensen je veel plezier op jouw avontuur met onze Box!

Bestel nu een Adventure in a Box

Nog niet helemaal duidelijk?

Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie