Cosy Campfire Box

0
UITVERKOCHT
Prijs€39
Deze Box is nog niet beschikbaar.

Avontuur boeken

Box onthouden

Adding item to wishlist requires an account

2873

Cosy Campfire Box

0

Kies zelf wanneer jij het avontuur aangaat

 • 1 Avond
 • Aantal avonturiers: zelf te bepalen, advies max 5 personen

 

Met de Cosy Campfire Box leer je op een avontuurlijke manier een kampvuur te starten en een gezellige avond met warmte en gezelschap door te brengen.

De Cosy Campfire Box is gevuld met ingrediënten om van jouw kampvuur een echt avontuur te maken. Met behulp van onze inspriatiekaarten leren we je meer over kampvuren en de natuur om je heen. We laten je iets proeven en uitproberen en zorgen er daarnaast voor dat je vooral een gezellig avond rondom een kampvuur beleeft. Niks is leuker dan een avond vol vermaak rondom een warm kampvuurtje!

De Cosy Campfire Box kun je gebruiken bij elk kampvuur en het moment dat je zelf kiest. Gebruik hem in je achtertuin (het kan ook in een vuurschaal of bij een vuurkorf natuurlijk) of op een geschikte kampvuurplaats. Kijk bijvoorbeeld eens op de leuke locaties van Campspace of Natuurkampeerterreinen om een plaats te vinden waar je een kampvuur mag maken.

Het maken van een kampvuur in een natuurgebied is in Nederland niet toegestaan.

Locatie

Ergens in Nederland

Wanneer

Wanneer jij wilt, bijvoorbeeld wanneer je op een camping met geschikte kampvuurplaats staat

Inbegrepen

 • Een instructie om avontuurlijk een (kamp)vuur te maken met vrijwel niets
 • Tondel en aanmaakhout voor je kampvuur
 • Inspiratie kaarten om jouw kampvuur nog avontuurlijker te maken
 • Iets lekkers voor bij het kampvuur

Zelf te verzorgen

 • Een geschikte kampvuurlocatie
 • Voldoende brandhout voor de avond
 • (warm) water of iets anders te drinken

Leuk om mee te nemen

 • Je eigen kampvuur lekkernij
 • Een muziekinstrument
Hoe werkt het?

Adventure in a Box is heel simpel en leuk!

 • Voor de Cosy Campfire Box bestel jij een avontuur dat je zelf in kunt plannen
 • Binnen 1 week verzenden wij een Box met alle ingrediënten voor jouw avontuurlijk kampvuur
 • In de doos vind je de informatie om jouw kampvuur te kunnen starten en extra gezellig te maken.
 • In de doos vind je ook een aantal hulpmiddelen die bij kunnen dragen aan een lekker en gezellig kampvuur. Wat dat is blijft natuurlijk een verrassing.
 • Met behulp van de Cosy Campfire Box kan jij dus alvast alles in huis halen om een gezellig kampvuur te beleven zonder dit zelf te hoeven bedenken! 
Foto's
Veelgestelde vragen

Voor hoeveel personen is de Box?

De Cosy Campfire Box is geschikt voor meerdere personen. De items en opdrachten in de box zijn gericht op maximaal vier personen, maar je kan natuurlijk meerdere vrienden of familieleden meenemen op jouw avontuur!

Waar kan ik het kampvuur avontuur beleven?

Het kampvuur avontuur kun je zelf inplannen op het moment en de plek die jij wilt. In de Cosy Campfire Box vind je ingrediënten om jouw vuur te kunnen starten en een gezellige avond te beleven. Je zal dus zelf op zoek gaan naar een geschikte kampvuurplaats of de Box al bij je hebben voor die keer dat je er een tegenkomt. 

Een kampvuur kun je maken in je achtertuin, in een vuurschaal of vuurkorf. Ook kun je vaak op campings of bij andere huisjes een kampvuurplaats tegenkomen. Vooral bij Campspace locaties en Natuurkampeerterreinen zijn er vaak kampvuurplaatsen aanwezig dus kijk vooral hier voor de nodige informatie. 

In het buitenland kun je ook vaak op meerdere picknickplaatsen (in de natuur) stenen vuurplaatsen vinden. Alleen wanneer dit expliciet staat aangegeven mag je open vuur maken, anders is dit verboden. In Nederland is open vuur in natuurgebieden altijd verboden.

Heb ik alleen de Cosy Campfire box nodig voor het avontuur?

In de Box geven we je ingrediënten om een kampvuur op een avontuurlijke manier te starten. Hiervoor leveren we ook tondel een aanmaakhout mee. Daarna zul je het vuur echter zelf gaande moeten houden met hout dat je kunt sprokkelen in een daarvoor bestemd bos of bijvoorbeeld bij de Praxis. 

Ook zorgen we voor de nodige gezelligheid en lekkernijen, maar niks staat je natuurlijk in de weg om zelf iets leuks mee te nemen, zoals een muziekinstrument, of extra snacks. 

Hoe lang duur het avontuur

Je kan de Cosy Campfire Box de gehele avond gebruiken bij het kampvuur, net zo lang het vuurtje brandt.