Adventure in a Day – kinderen

0
UITVERKOCHT
€49
Deze Box is nog niet beschikbaar.

Avontuur boeken

Box onthouden

Adding item to wishlist requires an account

3213

Adventure in a Day – kinderen

0

Kies zelf wanneer jij op avontuur gaat

 • 1 Dag
 • Aantal avonturiers: zelf te bepalen, advies max 5 personen

 

Met de Adventure in a Day ga jij zelf op avontuur in Nederland op het moment dat het jouw uitkomt! Je ontvangt van ons een Adventure Box met daarin alle ingrediënten om een leuke dag te beleven.

In de Adventure Box vind je informatie over een leuk avontuur dat wij voor je hebben uitgezet. Daarnaast vind je in de Box verschillende kaarten die jou iets leren over de natuur, iets laten proeven of aansporen tot een leuke opdracht om jouw dag nog leuker te maken! Wat dat allemaal is blijft natuurlijk nog een verrassing!

Het voordeel van de Adventure in a Day is dat jij deze zelf in kan plannen op een voor jouw geschikte dag. En met de Box heb jij alle informatie en inspiratie om op pad te gaan!

– Deze Adventure in a Day Box is voor groepen met kinderen jonger dan 12 jaar. We passen de lengte van het avontuur wat aan. De wandelafstand is ongeveer 10 kilometer.

Locatie

Ergens in Nederland

Wanneer

Wanneer jij wilt, bijvoorbeeld op een dag dat de zon schijnt.

Inbegrepen

 • Een voorbereide avontuurlijke tocht door de natuur ergens in Nederland
 • Inspiratie kaarten om jouw dag avontuurlijker te maken
 • Iets lekkers voor tijdens je avontuur

Zelf te verzorgen

 • Wandelkleding en schoenen
 • Eten voor onderweg
 • Vervoer naar de startlocatie
 • (warm) water of iets anders te drinken

Leuk om mee te nemen

 • Camera
 • Verrekijker
 • Een avontuurlijke instelling!
Hoe werkt het?

Adventure in a Box is heel simpel en leuk!

 • Voor de Adventure in a Day bestel jij een avontuur dat je zelf in kunt plannen
 • Binnen 1 week verzenden wij een Box met alle ingrediënten om jouw avontuur te beginnen
 • In de doos vind je de informatie om jouw avontuur te kunnen ondernemen. De informatie is opgedeeld in verschillende enveloppen. Je kan er voor kiezen om deze meteen te openen, maar het is natuurlijk veel leuker om deze gedurende je avontuur te volgen aan de hand van de aanwijzingen op de kaart
 • In de doos vind je ook een aantal hulpmiddelen die bij kunnen dragen aan jouw avontuur. Wat dat is blijft natuurlijk een verrassing!
 • Zonder je verder druk te maken kan jij dus aan de slag met jouw avontuur en je laten leiden door de inhoud van onze Box. Een leuk avontuur zonder erover na te denken is wat jouw een geslaagde dag zal bezorgen! 
Foto's
Veelgestelde vragen

Voor hoeveel personen is de Box?

De Adventure in a Day Box kun je met meerdere personen uitvoeren. De items en opdrachten in de box zijn gericht op maximaal vier personen, maar je kan natuurlijk meerdere vrienden of familieleden meenemen op jouw avontuur!

Waar vinden de avonturen plaats?

De avonturen kunnen in heel Nederland plaatsvinden. In de Box vind je de informatie over de locatie waar jouw avontuur plaats gaat vinden. Het is verstandig om minimaal een dag voorafgaand aan het avontuur te lezen waar je avontuur gaat starten. Als je op de dag van het avontuur om 9 uur kunt vertrekken (met een auto) heb je altijd tijd genoeg voor jouw avontuur.

Hoe kom ik op de locatie van het avontuur?

De meeste natuurgebieden zijn het gemakkelijkst te bereiken met eigen vervoer, zeker als de locatie van het avontuur wat verder weg is van je eigen woonplaats. Mocht je gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan raden we je aan de locatie van het avontuur al te bekijken zodra je de Box ontvangt en de reis naar het gebied voor te bereiden.

Wat als ik al een keer op een locatie van het avontuur ben geweest?

Het is natuurlijk mogelijk dat je al een keer in een bepaald natuurgebied bent geweest, maar de Adventure in a Box is meer dan dat! Op een avontuurlijke wijze loodsen wij je door het natuurgebied en we proberen jouw dag nog avontuurlijker te maken met de verschillende ingrediënten uit de box. We kunnen je dus verzekeren dat je het avontuur nog niet eerder op deze manier hebt beleefd! 

Hoe lang ben ik onderweg?

Afhankelijk van je tempo, navigatieskills en pauzes moet je rekenen op ongeveer 5 tot 6 uur. Het is fijn als je een geoefende wandelaar bent en 15 kilometer eenvoudig kan lopen.

Als je met kinderen op pad bent passen we de lengte wat aan, het is wel fijn als je kinderen gewend zijn om te wandelen en houdt rekening met ongeveer 10 kilometer.