Over Adventure in a Box

Jouw avontuur voorbereid

Met Adventure in a Box bieden wij beginnende of ervaren avonturiers een goed voorbereid avontuur in de Nederlandse natuur. Met behulp van de ingrediënten uit onze Box wordt jij verrast door op mooie plekken leuke activiteiten te doen, lekkere avontuurlijke hapjes te eten en te overnachten op een natuurlijke locatie. 

Gemaakt voor en door avonturiers

Wij zijn natuurliefhebbers en we houden van avontuur. Ook hebben we een passie voor het uitdenken van avonturen, groot of klein. Als geen ander kennen wij de omstandigheden van de natuur en weten wij waarom op avontuur gaan, ook in Nederland, zo leuk kan zijn! Wij hopen dan ook met onze Adventure Boxen dat duidelijk wordt dat Adventure in a Box is echt gemaakt is voor en door avonturiers!

The Outdoor Concepts

Adventure in a Box is onderdeel van The Outdoor Concepts. Met The Outdoor Concepts zijn wij op verschillende terreinen actief met als doel om onze passies voor creativiteit en natuurbeleving zoveel mogelijk te kunnen delen met anderen. Adventure in a Box past helemaal in die filosofie door een ervaring voor jou te creëren en je daarmee te inspireren tot nog veel meer avonturen! 

.Create

.Inspire

.Meet

.Discover