Verantwoord de natuur in

Samen op weg naar een duurzamere wereld
Our Story

Leave no trace

Onze avonturen vinden plaats in de natuur die we liefhebben. En juist daarom willen we die natuur ook weer achterlaten zoals we die aantreffen. In onze avonturen staat het ‘leave no trace’ principe centraal en stimuleren we je om op een verantwoorde manier van de natuur genieten. Dat betekent: Een goede voorbereiding, weten wat de regels zijn en geen afval achterlaten.

Philosophy

Duurzame producten

Van ons ontvang je een mooie Box vol met ingredi├źnten voor jouw avontuur in de natuur. Wij proberen zoveel mogelijk te werken met duurzame producten zoals gerecycled materiaal en materiaal dat geen afbreuk doet aan de natuur. We gebruiken materialen die zo veel mogelijk op meerdere manier inzetbaar zijn of herbruikbaar.

Strategy

Oog voor natuurontwikkeling

Met Adventure in a Box willen we ook graag iets terugdoen voor de natuur! Daarom steunen wij met een deel van onze winst de projecten van Staatsbosbeheer. Via het buitenfonds investeren wij in projecten die de Nederlandse natuur weer een stukje mooier maken. Maar ook vinden wij het belangrijk dat onze volgende generatie opgroeit met de verwondering voor de natuur. Wij investeren daarom in projecten die zich richten op natuurbehoud en -verbetering en educatie.

Meer weten of zelf een duurzaam idee?

Stuur ons een bericht!