Kerstpakketten bij Adventure in a Box

Geef jouw medewerkers een avontuur kado voor kerst!

Adventure in a Box is een avontuurlijke verrassing die natuurlijk ook als kerstpakket kan worden uitgedeeld. Onze Boxen bevatten ingrediënten voor een avontuur waar je kunt leren, proeven, ontdekken en voelen. En dat allemaal op een speelse manier. 

Verrassend

Een Adventure in a Box is altijd een verrassing! Wat is er nou leuker dan iemand een avontuur kado te geven zonder dat je nog weet wat je te wachten staat. Bij Adventure in a Box weten wij precies hoe we je een leuke dag bezorgen op een speelse manier. 

Natuurlijk & actief

Met Adventure in a Box ga je de natuur in en wordt je vanzelf actief. Hoe actief, dat kun je zelf bepalen. Ook wanneer je minder actief bent zijn er in de Adventure Box genoeg onderdelen te vinden om te leren of te proeven, dus er is voor ieder wat te vinden.

Persoonlijk

Met behulp van Adventure in a Box kunnen we een kerstpakket ook persoonlijk maken. Dit kan door het toevoegen van een persoonlijk bericht of een herkenbare huisstijl. Ook houden we rekening met de woonplaatsen of thuissituatie (wel / geen kinderen) zoals we dat voor onze Adventure Boxen altijd doen.

Kerstpakket mogelijkheden

Adventure in a Box verzorgt kerstpakketten voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunnen een of meerdere van onze bestaande Adventure in a Box avonturen worden geleverd aan een bedrijf, of direct aan de medewerkers. Ook werken wij met cadeaubonnen. Daarnaast bieden we een aantal standaard sfeervolle aanvulpakketten aan die we kunnen toevoegen aan de Box om de avontuurlijke boodschap meer kracht bij te zetten.

Onze avonturen

De avonturen van Adventure in a Box zijn al meteen geschikt als leuk kerstpakket voor jouw organisatie. Wij stellen de avonturen samen en bezorgen die bij jouw bedrijf of direct bij je collega’s

Extra pakketten

We beschikken over extra pakketten waarmee we de Adventure in a Box aan kunnen vullen. Hierdoor kunnen we extra ingrediënten toevoegen die perfect aansluiten bij de sfeer van de feestdagen. 

Maatwerk

Het is ook altijd mogelijk om de avonturen persoonlijker te maken door maatwerk aan te brengen. Bij Adventure in a Box beschikken we over de juiste ervaring om de leukste avonturen samen te stellen!

Meer informatie?

Omdat onze avonturen een verrassing zijn kunnen we nog niet alles prijsgeven.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor kerstpakketten voor jouw organisatie en de bijbehorende tarieven? Vraag dan een brochure aan via onderstaand contactformulier!