Een avontuurlijk product of dienst?

Word onze partner!

Samenwerken met Adventure
in a box

Wil je samenwerken met Adventure in a Box? Dat kan! Het Avontuur dat wij afleveren in een doos bestaat uit veel onderdelen waar jij als bedrijf je eigen inbreng aan kan geven. Denk daarbij aan de volgende manieren voor co-creatie.

Producten in de Box

In onze box stoppen we leuke producten die van pas komen tijdens de avonturen die onze klanten gaan beleven. Heb jij een leuk product dat perfect past bij een heerlijk laagdrempelig avontuur in de Nederlandse natuur, laat het ons dan weten!

Activiteiten

Tijdens onze avonturen ondernemen onze klanten verschillende activiteiten op mooie plekken in de natuur. Biedt jij leuke avontuurlijke activiteiten aan die mooi passen in een of twee dagdelen, dan komen onze klanten graag een keer langs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overnachtingen

Heb jij een mooie en unieke locatie in de natuur waar onze avonturiers kunnen overnachten met hun tentje of in een heerlijk bed? Laat het ons weten en wij nemen jouw mogelijkheden mee bij het samenstellen van ons volgende avontuur!

Onze partners

Avontuurlijk overnachten

Weg van de massa jouw eigen kleine plek in de natuur. Dat is wat je krijgt bij een Campspace overnachting. De kampeerplekken zijn avontuurlijk en origineel.

Avontuurlijke gerechten

Heerlijke outdoor maaltijden: licht van gewicht, makkelijk te bereiden, geweldig van smaak en tegen een scherpe prijs. Met de gerechten van Start Hiking geniet jij van een lekkere en makkelijke maaltijd.

Vraag naar de mogelijkheden