Inloggen

Account aanmaken

Na het aanmaken van je account kun je jouw betaling en bevestiging van het avontuur volgen. Achteraf kan je jouw avontuur hier beoordelen.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Land*
* Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze Algemene voorwaardenen ons Privacybeleid.
Voordat we verder kunnen gaan vragen we je om akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Heb je al een account?

Inloggen

Inloggen

Account aanmaken

Na het aanmaken van je account kun je jouw betaling en bevestiging van het avontuur volgen. Achteraf kan je jouw avontuur hier beoordelen.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Land*
* Met het aanmaken van een account ga je akkoord met onze Algemene voorwaardenen ons Privacybeleid.
Voordat we verder kunnen gaan vragen we je om akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Heb je al een account?

Inloggen

Kampvuur warme chocomel

Een warm kampvuur op een koude avond, daar hoort natuurlijk ook een warme drank bij. En chocomel is altijd een goed idee. Of je nu met pure of melk chocolade aan de slag gaat. Of met een echte chocolademelk dipper. Je hebt wel nog even een metalen pan of beker nodig zodat je de chocolademelk op het kampvuur warm kan maken. De lekkerste chocolademelk maak je zo:

Warme chocolademelk, lekker en eenvoudig

Wil je de chocolademelk helemaal zelf maken? Snappen we! Dan smaakt het natuurlijk extra lekker. En geniet je nog meer van elke slok. Om dit te maken heb je het volgende nodig:

Wat je nodig hebt (6 personen):

  • 20 gram pure chocolade
  • 10 gram melkchocolade
  • 100 milliliter volle of halfvolle melk
  • 10 gram suiker
  • een theelepel cacaopoeder
  • een snufje kaneel

Hoe maak je het klaar?

Het beste is om de chocolade eerst in kleine stukjes fijn te hakken. Zo wordt het beter opgenomen door de melk.

Warm de melk op totdat het net niet kookt en meng hier met een lepel de suiker, cacaopoeder en kaneel doorheen. Nu kan je de melk er doorheen doen en smelt het vanzelf. Even goed doorroeren en jij bent ready to go!

Of ga jij nog voor een extra topping? Leg er bijvoorbeeld mini marshmellows op of gewoon een flinke dot met slagroom. Dat maakt het tot een echte klassieker.

Liever een chocolademelk met een twist? Meng het dan bijvoorbeeld met een shotje likeur, karamel of speculaaskruiden.

Smakelijk!