Omleiding beukenlaan

Hoi avonturier!

Helaas is een van de paden op jouw avontuur onlangs afgesloten. Maar geen zorgen, we hebben een omleiding voor je samengesteld. Dat betekent dat je tijdens je avontuur onderstaande instructie moet volgen in plaats van de instructie die je in jouw Box hebt ontvangen.

Waar vind ik de instructie?

Je vindt de oude instructie op Instructiekaart 2 na het icoon met het herfstblad. De oude instructie is als volgt: “Wanneer je bijna boven bent (nog niet helemaal) kies je het pad dat in de richting van 115° loopt. Na zo’n 300 meter kun je niet meer rechtdoor. Je slaat dan even links af en gaat vervolgens het pad in dat opnieuw koers heeft van 115°”

De originele weg wordt op een natuurlijke manier weer verwilderd en vanwege de veiligheid voor wandelaars (i.v.m. afbrekende takken) is deze weg afgesloten.

Wat is de nieuwe instructie?

De nieuwe instructie die je kunt gebruiken is als volgt: “

Wanneer je bijna boven bent (nog niet helemaal) kies je het pad dat in de richting van 115° loopt.
Na zo’n 300° meter kun je niet meer verder rechtdoor. Sla linksaf naar het noorden en neem het eerste pad naar het oosten dat je tegenkomt. Sla ook hier weer bij het eerste pad in de richting van het zuiden (je loopt langs een huis, de Ginkel) en sla vervolgens linksaf in het pad dat in de richting van 110° loopt.

Veel plezier met het verloop van je avontuur!

Je kunt hierna de rest van je instructiekaart verder volgen en genieten van de rest van het avontuur!