Pop-up avontuur informatie

Bijna is het zo ver!

Ben je er klaar voor? Bijna is het zo ver en gaat jouw avontuur van start. Hierbij geven je nog even de laatste belangrijke informatie mee voordat je op pad gaat. 

Heb je je nieuwsgierigheid kunnen bedwingen? Of heb je alvast gekeken waar je naartoe gaat? In ieder geval open je op de dag van vertrek de kaart met bijbehorende instructies. De kaart is het witte vel met op de achterkant “kaart”. Hierop staan de coördinaten die je in kan voeren voor je navigatie.

Eenmaal aangekomen kan je meerdere routes kiezen om naar de hut te wandelen. Je bent er welkom vanaf 15:00. Wandel je de korte route? Vertrek dan niet te vroeg. De hut ligt goed verscholen in het bos. Het laatste stukje is privepad en staat met een bordje aangegeven. Vind je het toch lastig te vinden met de kaart, dan vind je hieronder een link naar de locatie op Google Maps. Zo kan je er altijd komen.

Check de paklijst nog een keer

De paklijst heb je al kunnen vinden in de box via de QR link, maar check hem nog een keertje. Er is een kleine wijziging in gekomen die jouw avontuur nog wat leuker kan maken. Pak zo licht mogelijk, het moet allemaal in de rugzak.

Klaar om te gaan!

Alles ingepakt? Mooi, dan ben je er klaar voor! Heb je tijdens je avontuur toch nog vragen? Je kan ons dan het beste een appje sturen via 0031 (0)85 06 01 922

We wensen je veel plezier!